Dette kan du vinne!

1 stk Apple Watch 7 deles ut til 1 stk vinner etter 4 uker. Premien kan ikke byttes mot kontanter.

For å delta

1.     Følg @propudnorge

2.lik bildet

3. Nevn 2 venner som ikke bør gå glipp av konkurransen!

Konkurransen avsluttes og 1 stk vinner velges ut den 31/01 2022.

 


Konkurransebetingelser

Vinneren er valgt av NJIE Foods AB og kan ikke ankes. Premien sendes til vinneren og kan ikke byttes inn i kontanter. Juryen kårer 1 vinner den 31/01 2022. Vinneren vil bli kontaktet via Instagram. Personer ansatt av NJIE Foods AB og deres familier kan ikke delta i konkurransen. NJIE er ikke ansvarlig for å skrive inn feil e-postadresse i skjemaet. Skulle e-posten til en valgt vinner komme tilbake, vil en ny vinner bli valgt. Ev. premieskatt betales av vinneren.

Behandling av personoppgifter

Personopplysninger som håndteres i forbindelse med konkurransen vil bli behandlet av NJIE Foods AB, Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal, som er personopplysningsansvarlig for dataene. Ved å delta i konkurransen godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet av NJIE Foods AB for å administrere konkurransen, velge vinnere og eventuelt brukes til reklameformål. NJIE Foods AB har rett til å publisere vinnerne med navn og sted på nettsiden njie.se/tavlingar og på Instagram. Informasjonen vil kun bli registrert hos NJIE Foods AB i den tiden som er nødvendig for å oppfylle disse ovenfor angitte formålene, og deretter vil informasjonen bli ødelagt. Hvis dine personopplysninger behandles i strid med    personvernforordningen har du også rett til å be om at personopplysninger korrigeres, sperres eller slettes.

For å gjøre noe av det ovennevnte eller for andre spørsmål angående personopplysningshåndtering og databeskyttelsesforordningen, kontakt info@njie.com.

Øvrig

Personopplysninger som håndteres i forbindelse med konkurransen vil bli behandlet av MULTIBEV AS, Karenslyst allé 10, 0278 Oslo, som er personopplysningsansvarlig for dataene. Ved å delta i konkurransen godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet av NJIE Foods AB for å administrere konkurransen, velge vinnere og eventuelt brukes til reklameformål. NJIE Foods AB har rett til å publisere vinnerne med navn og sted på nettsiden njie.se/tavlingar og på instagram. Informasjonen vil kun bli registrert hos NJIE Foods AB i den tiden som er nødvendig for å oppfylle disse ovenfor angitte formålene, og deretter vil informasjonen bli ødelagt. Dersom personopplysningene dine behandles i strid med personvernforordningen, har du også rett til å be om at personopplysningene rettes, sperres eller slettes.

NJIE Foods AB tar ikke ansvar for konsekvensene av at konkurransebidrag forsvinner. NJIE Foods AB tar heller ikke ansvar for eventuelle tekniske vanskeligheter eller problemer som kan påvirke sluttresultatet av konkurransen.

NJIE Foods AB forbeholder seg retten til å endre konkurransebetingelsene og/eller avlyse konkurransen om nødvendig. Konkurransen gjennomføres av NJIE Foods AB uten støtte eller sponsing fra instagram.

NJIE Foods AB forbeholder seg retten til å ekskludere eller fjerne bidrag fra konkurransen uten å varsle konkurrenten dersom NJIE Foods AB anser at bidraget anses å være ulovlig, støtende eller på annen måte etisk eller moralsk upassende.

Lykke til!