voit voittaa tämän

Palkinnon arvo on yhteensä noin 5000 eur. Palkintoon sisältyy Propudin vuosittainen sponsorointi kahdella tuotteella ja valituilla välineillä, jotka kattavat koko joukkueen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpaile dokumentoimalla ja jakamalla tiimisi paras tapa juhlia voittoa innostamalla ja inspiroimalla muita#teampropud

näin kilpailet

1.JAA KUVASI SOSIAALISESSA MEDIASSA

2.KÄYTÄ #TEAMPROPUD

3.JAA KUVA JOUKKUEESTASI KUN NAUTITTE PROPUD-TUOTTEISTA, KUVASSA PITÄÄ OLLA VÄHINTÄÄN 3 PROPUD TUOTETTA MUKANA

Sinulla on oltava julkinen tili, jotta voit osallistua kilpailuun. Kilpailu päättyy ja voittaja valitaan 16.12.2021.


KILPAILUEHDOT

Voittajan valitsee NJIE Foods AB, eikä siitä voi valittaa. Palkinto lähetetään voittajalle, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Tuomaristo valitsee yhden voittajan 16.12.2021 mennessä. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagramin kautta. NJIE Foods AB:n palveluksessa olevat henkilöt ja heidän perheensä eivät saa osallistua kilpailuun. NJIE ei ole vastuussa väärän sähköpostiosoitteen syöttämisestä lomakkeeseen. Jos valitulle voittajalle lähetetty sähköpostiviesti palautuu, valitaan uusi voittaja. Voittaja maksaa mahdolliset palkintoverot.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Kilpailun yhteydessä käsiteltävät henkilötiedot käsittelee tietojen rekisterinpitäjä NJIE Foods AB, Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että NJIE Foods AB käsittelee henkilötietojasi kilpailun hallinnoimiseksi, voittajien valitsemiseksi ja mahdollisesti mainostarkoituksiin. NJIE Foods AB:llä on oikeus julkaista voittajien nimet ja paikkakunnat kotisivuillaan njie.com ja Instagramissa. Tiedot rekisteröidään NJIE Foods AB:ssä vain niin kauan kuin on tarpeen näiden edellä mainittujen tarkoitusten saavuttamiseksi ja sen jälkeen tiedot hävitetään. Jos henkilötietojasi käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen vastaisesti, on sinulla oikeus pyytää henkilötietojen korjaamista, estämista tai poistamista.

Jos haluat tehdä jonkin edellä mainituista tai sinulla on muita kysymyksiä henkilötietojen hallinnasta ja yleisestä tietosuoja-asetuksesta, ota yhteyttä info@njie.com

MUUTA

Kilpailun yhteydessä käsiteltävät henkilötiedot käsittelee tietojen rekisterinpitäjä NJIE Foods AB, Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että NJIE Foods AB käsittelee henkilötietojasi kilpailun hallinnoimiseksi, voittajien valitsemiseksi ja mahdollisesti mainostarkoituksiin. NJIE Foods AB:llä on oikeus julkaista voittajien nimet ja paikkakunnat kotisivuillaan njie.se/tavlingar ja instagramissa. Tiedot rekisteröidään NJIE Foods AB:ssä vain niin kauan kuin on tarpeen näiden edellä mainittujen tarkoitusten saavuttamiseksi, ja sen jälkeen tiedot hävitetään. Jos henkilötietojasi käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen vastaisesti, sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen korjaamista, estämista tai poistamista.

NJIE Foods AB ei ota vastuuta kilpailumerkintöjen katoamisen seurauksista. NJIE Foods AB ei myöskään ota vastuuta teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka voivat vaikuttaa kilpailun lopputulokseen.

NJIE Foods AB pidättää oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja tai/ja tarvittaessa peruuttaa kilpailun. Kilpailun toteuttaa NJIE Foods AB ilman Instagramin tukea tai sponsorointia.

NJIE Foods AB pidättää oikeuden sulkea pois tai poistaa kilpailuun ilmoittautumiset ilmoittamatta kilpailijalle, jos NJIE Foods AB pitää ilmoitusta laittomana, loukkaavana tai muuten eettisesti tai moraalisesti sopimattomana.

Onnea kilpailuun!