Mitä voit voittaa?

Mitä voit voittaa? 1 kpl Apple Watch 7-kelloa arvotaan yhdelle (1 kpl) voittajalle 12 viikon kuluttua. Voittoa ei voi vaihtaa rahaks

Ollaksesi mukana kilpailussa

1.Seuraa @propudsuomi

2.Tykkää kuvasta

3.Kommentoi miksi juuri sinä tarvitset Apple Watchin treeneihisi mukaan sekä tägää 2 ystävääsi, jotka eivät saa missata tätä kilpailua!

Kilpailu päättyy ja 1 kpl voittaja valitaan 4/4 2022.

 


Kilpailuehdot

Voittaja valitaan NJIE Foods AB toimesta ja päätöksestä ei voi valittaa. Palkinto lähetetään voittajalle ja sitä ei voi vaihtaa rahaksi. Tuomaristo valitsee yhden (1) voittajan 4/4 2022. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagramissa. NJIE Foods AB:lla työskentelevät henkilöt sekä heidän perheensä eivät saa osallistua kilpailuun. NJIE ei ole vastuussa mikäli sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin lomakkeeseen, ja NJIE valitsee uuden voittajan mikäli voittajaa ei tavoiteta sähköpostitse. Voittaja maksaa mahdolliset voitosta koituvat verot.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailussa käsiteltävät henkilötiedot käsitellään NJIE Foods AB:n toimesta, osoite Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal. Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt, että henkilötietojasi tullaan käsittelemään NJIE Foods AB:n toimesta kilpailun järjestämisessä, voittajien valitsemisessa sekä mainostustarkoituksessa. NJIE Foods AB:lla on oikeus julkistaa voittajien nimet ja paikkakunnat kotisivuillaan njie.se/tavlingar sekä Instagramissa. Tiedot rekisteröidään NJIE Foods AB:lla vain kilpailun ajaksi ja sen jälkeen tiedot hävitetään. Mikäli henkilötietojanne käsitellään ristiriidassa tietosuoja-asetuksen kanssa, on teillä oikeus pyytää tietojen oikaisua, estoa tai poistoa.

Toimiaksenne yllä mainitun mukaan tai muissa kysymyksissä koskien henkilötietojen käsittelyä ja tietosuoja-asetuksia, ota yhteyttä info@njie.com

Muuta

Kilpailussa käsiteltävät henkilötiedot käsitellään NJIE Foods AB:n toimesta, osoite Krokslätts Fabriker 26, 431 37 Mölndal. Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt, että henkilötietojasi tullaan käsittelemään NJIE Foods AB:n toimesta kilpailun järjestämisessä, voittajien valitsemisessa sekä mainostustarkoituksessa. NJIE Foods AB:lla on oikeus julkistaa voittajien nimet ja paikkakunnat kotisivuillaan njie.se/tavlingar sekä Instagramissa. Tiedot rekisteröidään NJIE Foods AB:lla vain kilpailun ajaksi ja sen jälkeen tiedot hävitetään. Mikäli henkilötietojanne käsitellään ristiriidassa tietosuoja-asetukseen, on teillä oikeus pyytää tietojenne oikaisua, estoa tai poistoa.

NJIE Foods AB ei ole vastuussa kilpailuosallistumisten tallentumisista. NJIE Foods AB ei ole vastuussa mahdollisista teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka voivat vaikuttaa kilpailun tulokseen.

NJIE Foods Ab pidättää oikeuden muuttaa kilpailuehtoja tarvittaessa sekä kilpailun keskeyttämiseen. Kilpailun toimeksiantaja on NJIE Foods AB eikä Instagram tai Facebook ole osana sitä.

NJIE Foods AB pidättää oikeuden estää tai poistaa kilpailuavun ilman, että kilpailijaa informoidaan tästä mikäli NJIE Foods AB arvioi, että avustus katsotaan olevan laitonta, uhkaavaa tai muulla tavoin eettisesti tai moraalisesti asiatonta.

Onnea kilpailuun!